junio 15 2016

SEDAJAZZ KIDS BAND

Fecha: 10/07/2016

Amb motiu del XX Festival de Jazz del Palau de la Música, el vestíbul de l’estació Adif València Nord acollirà el 10 de juliol un concert de jazz oferit per la formació infantil SEDAJAZZ KIDS BAND. Este concert s’emmarca en el pla promocional que l’empresa Adif desplega en col•laboració amb entitats de l’oci i la cultura per a dinamitzar els espais comercials de les estacions acollides a la marca Tiendas de la Estación. A més de l’estació de València Nord, esta marca es troba present també a les estacions de València Joaquim Sorolla, Alacant, Madrid Chamartín, Madrid Puerta de Atocha, Barcelona Sants, Girona, Còrdova i Sevilla Santa Justa.
Cal incloure-hi logos d’Adif i Tiendas de la Estación.

La Sedajazz Kids Band és l’ànima de Sedajazz. Esta formació infantil naix de la inquietud del col•lectiu de músics per despertar l’amor a la música i potenciar el talent des de la base educativa. Amb l’únic objectiu de gaudir a través de l’aprenentatge, les xiquetes i xiquets de la Sedajazz Kids Band s’han convertit en un exemple que cal seguir a causa de la seua curiositat i motivació pures, per la seua il•lusió contagiosa i per la qualitat de les seues actuacions, amb un repertori basat en la combinació d’estàndards i arranjaments de grans èxits del pop i del rock traduïts al llenguatge jazzístic.

Direcció: Fco. Blanco Latino.
Cecilia Dols: guitarra i veu / Juanito Saus: saxo alt / Antonia Saus: piano / Carlos Pérez: trompeta / Roque García: saxo soprano i tenor / Xavi Maldonado: clarinet / Ángela Blanco: flauta / Marc Requena: bateria / Amin El Manchoud: piano / Noor El Manchoud: veu i percussió / Carlos Pérez: trompeta / Álvaro Peréz: trombó / Aurora Blanco: saxo soprano.

Imatge:
SEDAJAZZ KIDS BAND

Vídeos:

5, 6, 7 I 8 JULIOL
17 SEMINARI INTERNACIONAL DE JAZZ
10 A 14h/ 16 a 20h
Mes informació: www.sedajazz.es

 

sedajaz