junio 17 2016

ORQUESTRA DE VALÈNCIA / ARX / SEDAJAZZ ENSEMBLE

Fecha: 08/07/2016

Per a esta ocasió i com a precedent de més col•laboracions, Sedajazz presenta juntament amb l’Orquestra de València un programa de temes populars arrelats en el llenguatge del jazz. Esta part del concert fusiona dos sons explosius: el de la big band i el de l’orquestra simfònica. Amb reminiscències de Boston Pops, junts oferixen un repertori d’arranjaments basats en estàndards de jazz i melodies que alguna vegada ens han ressonat al cap. Tot això amb la participació de grans solistes improvisadors de l’escena nacional i la música de George Gershwin, Ary Barroso, Isham Jones, Glenn Miller, Henry Mancini i John Kander.

Direcció: Enrique Hernandis, Jesús Santandreu.
Músics de Sedajazz:
Trompeta: David Pastor / Trombó: Toni Belenguer/ Saxo alt: Alexey León, Enrique Oliver / Saxo tenor: Javier Vercher, Joan Benavent / Saxo baríton: Fco. Ángel Blanco Latino / Bateria: Felip Santandreu / Piano: Alberto Palau / Guitarra: Bertrand Kientz / Veu: Eva Romero / Veu: José Estela.

ARX
Resulta innegable que la fusió, la diversitat i la innovació amb arrels en el clàssic són elements indispensables per a la producció artística en els nostres dies. En el cine, la publicitat, la il•lustració,…es fa necessària sempre una revisió dels orígens i comparar, reinventar, crear. Açò és especialment cert quan parlem de música.
És amb esta intenció que es va crear ARX.
Format per músics de currículum acadèmic impecable, ARX és un quartet de corda que aposta pel futur. Sense referents destacables a nivell nacional, este grup de jóvens professionals va decidir reunir-se per a oferir una cosa nova: la seua consolidada experiència en orquestra simfònica i música de cambra, unida a la seua passió per la música contemporània, la busca de nous sons i la música electrònica.
Els seus integrants, Jordi Mataix (violí elèctric), Vicent Lluch (violí elèctric), Pilar Marín (viola elèctrica), Jorge Fanjul (violoncel elèctric) i Gianluca Tavaroli (DJ) van decidir posar en marxa este projecte a l’apreciar un buit entre dos mons aparentment irreconciliables i amb l’ànim de poder crear alguna cosa distinta, original (tots els seus temes són composicions pròpies) i, sobretot, atractiva.
Quan ARX puja a l’escenari, tot contribuïx a crear eixe ambient de club que a vegades es troba a faltar en la nit valenciana: instruments elèctrics (violins, viola, violoncel); bases house, deep house, lounge o downtempo; una estètica cuidada i d’acord amb l’escenari; i, òbviament, els seus temes, frescos, captivadors i que no deixen ningú indiferent.
ARX està tenint una gran acceptació en tot tipus d’ambients i amb tot tipus de públic, el que demostra que la idea que ho va construir no era equivocada. Ja han tingut el privilegi de participar en esdeveniments com Never Stop Running, Rock&Run o Marató València i col•laborar amb alguns dels millors clubs i locals de València i Eivissa (Dunes, Mya, Sounders, Restaurant Samsha,…).

XARXES SOCIALS I ENLLAÇOS

www.arxofficial.com

https://www.youtube.com/channel/UCKwZHj36c5SOeT2wEae-K4A

https://www.facebook.com/lesarcs.es/?fref=nf

https://twitter.com/arx__official