junio 15 2016

JUAN PERRO

Fecha: 14/07/2016

NOVA SONORITAT I NOVES CANÇONS: Santiago Auserón combina les veus singulars d’un grup de músics creadors units per la complicitat. Un pas més enllà en la síntesi de tradicions afroamericanes i hispanes portades al terreny de l’experimentació sonora. Música de ball que obri espais nous, humor disposat a la invenció en cada escena, profunditat en la interpretació. Una desena de cançons inèdites abans de ser registrades, noves històries emocionants, dos hores de concert calent i divertit.

La reeixida experiència del duo acústic Auserón-Vinyals –el Dimoni de Gràcia– durant els últims tres anys, dins i fora d’Espanya, fa lloc a la sonoritat del brillant saxofonista i clarinetista Gabriel Amargant, a qui Santiago anomena el Pájaro del Maresme, i al gran trompetista David Pastor, l’Huracà de Llevant. “Es tracta d’un format ple de matisos en què els quatre músics es mouen instintivament entre textures elaborades i idees improvisades, donant lloc a situacions de gran intensitat poètica. Les cançons d’estrena s’acaren –segons costum del taller viatger de Juan Perro– amb la forma del més selecte del repertori. Una vetlada d’energia fresca i creació musical.

Santiago Auserón: guitarra, veu / Gabriel Amargant: saxo tenor, clarinet / David Pastor: trompeta / Joan Vinyals: guitarra.

Imatges:
JUAN PERRO 01, per Daniel Pérez
JUAN PERRO 02, per Daniel Pérez

Vídeo: